Home » Location » Jakarta » Mama Kitchen TomYam

Mama Kitchen TomYam

Free Download

e-Magz

AnakJajan Contact

You can contact us via email anakjajan@gmail.com or our twitter and facebook page

Blog Stats

  • 1,489,155 hits

Disclaimer:

Review expressed in this blog are purely according to our personal taste and opinion. There might be a possibility that the taste of the food will change in the future.

AnakJajan FB Page

Follow Us ^^

Top Posts & Pages

Tom Yam Mama Kitchen @ITC Mangga Dua

Sabtu kemarin mr jajan and mrs jajan berpetualang ke asemka and mangga duaaa hehee. Ceritanya paginya sblm ke asemka, gank jajan mau sarapan dulu di petak9, secara kita belum pernah kesana huhuhu kasian bgt kann, mutar2 kesasar ntah kemana krn ga bawa GPS alhasil gank jajan nyerah d :(. Jadinya kita mam di bakmi toko tiga, review menyusul.

Setelah keliling2 akhirnya ketemu juga mama kitchennya, tempatnya sih sbnrnya cukup gede ya utk ukuran mangdu, tapi full diisi dg meja yg berhimpit2an sempit dan rameeee banget pengunjungnya, berhubung pas di mangdu masih kenyang. Jadinya kita bungkus aja tomyamnya dg kwetiau dibungkus terpisah. Total 2seafood tomyam pakai kwetiau habis 64rb, harga nya cukup mahal yahh. Selain kuah tomyam, mereka juga jual nasi goreng tomyam, kapan2 mau cobain juga ah.

Sorenya kita panasin tomyamnya plus kwetiaunya. Bumbu kuahnya mantap, kuahnya cukup pedas dan berasa kaldu seafoodnya, tapi rada kurang manis bt gank jajan, seafoodnya fresh ga amis, buktinya mr jajan aja ga kambuh alerginya ;). Untuk isi tomyamnya itu ada 2pcs udang, 2pcs kerang ijo (mr jajan dapet 3pcs), potongan cumi (kenyal banget krn overcooked), and bbrp potongan fillet ikan (ikannya ga amis and lembut). Huks and for the kwetiaw, cuma dikasi seumprit kwetiaw, dikit bangettt.

Overall the tomyam quite nice an yummy, but the portion is just too small, even cannot satisfy mrs jajan tummy.. And for the price also abit overprice for the small portion, but we totally will back hehehe. Let’s Jajan!!

Alamat:
Tom Yam Mama Kitchen
ITC Mangga Dua
Lt.2 Blok.B No.15

About these ads

2 Comments

  1. niyaoke says:

    halo, salam kenal juga :D
    post terbaru sih bisa diatur mestinya, kalau aku kan pake blogger, kalo wordpress aku ga tau jg pengaturannya gimana :)

    • Mrs. Jajan says:

      hehe, oh iya ya, masih sdg coba mengutak ngatik sih, rada ribet juga make wordpress hehehe, masih kacau balau pengaturan blogku, thanks udah mampir hehe^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Translate

AxisBlogAward Winner

Winner of

by Resorts World Genting

Follow Our Instagram

I am honored to be one of the special guest at @EATJKT press conference last week
EatJakarta Food Festival starts from yesterday 21st April-18th May, you can enjoy set menu with Special Price starting from Idr 100k/set from more than 100 Happening restaurants in Jakarta 😋🍴www.eatjakarta.org
For this event, u can also secure your seat by making reservation easily at @qraved www.qraved.com 👈
Also special thanks @stanislaushans for taking this picture :) 😚 GOOD NEWS!!
Periode Giveaway berhadiah VOUCHER 250.000 masing-masing utk 5 Pemenang diperpanjang hingga 31Mei2014👌🎉
🍣🍢🍛
Caranya gampang banget. Berikut Term & Conditionnya:
1. Follow Instagram @RaizoSushi dan @AnakJajan
2. Post foto selfie kamu dengan makanan atau interior dari RAIZO Sushi Bar & Rooftop di Instagram kamu (akun IG tidak private)
3. Jangan lupa mention dan tag @RaizoSushi dan @AnakJajan pada post Instagram-mu dan WAJIB beri hashtag #raizosushigiveaway
4. Giveaway ditutup tgl 31 Mei 2014
5. Pemenang akan diumumkan pada tanggal 5Juni2014
www.bit.ly/raizo-rooftop Ikan goreng dg saus red curry yg super #sealicious
Yuk cek ide2 resep dan tips memasak yg asik2 di @fiestaseafood di
www.fiestaseafood.com/Sealicious
Jangan lupa bantu vote resep yg sudah masuk Top5 👌 voter yg beruntung jg bisa mndptkan hadiah loh 🎁🎁🎁 Pannacota fron @lobbyn Kitchen & Bar 🍮🍓 Tunisian Shakshouka @commongroundsjkt NEWPOST: Common Grounds @commongroundsjkt
www.anakjajan.com

Jajan Diary

Visit Mrs. Jajan’s Shop

Categories

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License. If you wish to use our photo or text from this blog, please contact us via email anakjajan@gmail.com for permission and place link back to our blog.

Stat

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 222 other followers

%d bloggers like this: