Home » Type » Snacking » Ladurée

Ladurée

GIVEAWAY

Free Download

e-Magz

AnakJajan Contact

You can contact us via email anakjajan@gmail.com or our twitter and facebook page

Blog Stats

  • 1,476,783 hits

Disclaimer:

Review expressed in this blog are purely according to our personal taste and opinion. There might be a possibility that the taste of the food will change in the future.

AnakJajan FB Page

Top Posts & Pages

Sepupu Jajan’s Blog

Price: $3.20/ pcs (takeaway) or $4/ pcs (dine in)

Price: $3.20/ pcs (takeaway) or $4/ pcs
(dine in)

Update 2013: Kini Sahabat Jajan tidak perlu jauh-jauh ke Paris atau Sydney Australia lagi untuk dapat menikmati macaron Laduree karena sekarang Laduree sudah membuka outlet di Singapore dengan alamat 391 Orchard Road, Takashimaya Shopping Centre, Ngee Ann City, Level 1 & #02-09.

It’s puffy and taste like a marshmallow. Kedua kata tersebut terus terngiang di dalam mulut kita saat mencicipi macaron dari Laduree – Paris.

Macaron dari Ladurée merupakan salah satu macaron yang popular dan mendunia, Ladurée yang berpusat di Paris pada tahun lalu membuka cabang baru di Sydney, dimana macaron-macaron tersebut dibuat dan diterbangkan langsung dari Paris. Setelah sekian lama penasaran dengan rasanya, akhirnya kesampaian juga, kebetulan one of my foodie friend Irene yg sedang sekolah di Australia sedang liburan balik Jakarta jadi bs nitip deh :D

Price: $3.20/ pcs (takeaway) or $4/ pcs (dine in)

Salted Caramel, Violet Marshmallow, Strawberry Marshmallow, Liquorice, Ghana Chocolate, Praline

Bagian luar macaron memiliki struktur crunchy sedangkan bagian dalamnya sangat moist, variasi isian fillingnya yang paling menarik bagi AnakJajan yaitu Violet Marshmallow, Strawberry Marshmallow karena memiliki struktur yang paling unik ketika digigit terasa puffy namun kenyal dan elastis. Secara harga memang cukup pricey yakni $3.20/pcs untuk takeaway dan $4 untuk dine in (with hot drink), namun it’s worth the try. Let’s Jajan!!

Address:
Ladurée
100 Market Street
Westfield Level 3
Sydney

About these ads

8 Comments

  1. irene says:

    Ihiy, untung bentuknya masi utuh meskipun retak” dikit ya Jul! Great pics! :D

  2. waaaa… pengen… >.< kata tanteku yg skrg tinggal di paris, laduree ini emang ngetop banget, turis2 yg ke paris pasti mampir kesana…

  3. Besok2 minta dibawain adriano zumbo punya deh, terus let us know what you think! Soalnya kok mnrt aku lebih enak zumbo punya ya?? Atau karena lebih fresh, dibikin lgsg di tempat??

  4. lens says:

    aaakkk.. nampak enak.. gak kemanisan ya jul?

  5. Verania says:

    Baru nyobain trip ke Singapore kemarin endaaanggg bangeeetttt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Translate

AxisBlogAward Winner

Winner of

by Resorts World Genting

Follow Our Instagram

🍔🍔🍔 Baby Huey Burger at #ThreeBuns @burgerandheads 🍔👌 #threebunsjakarta
www.anakjajan.com Naughty Fries @burgerandheads 🍟🍟🍟
www.anakjajan.com
or bit.ly/threebunsjkt NEW BLOGPOST about the Happening Burger at #ThreeBuns @burgerandheads #threebunsjakarta 🍔🍟
www.anakjajan.com👈
or bit.ly/threebunsjkt 👈 This one stole my heart @genjipieid #GenjiShoppe #GenjiPie 💚💛💜💗 Here's a Burger P0rn photo for you :) from a newly opened Burger shop @burgerandheads at Senopati area
#threebuns #threebunsjakarta 🍔🍔🍔

Jajan Diary

Visit Mrs. Jajan’s Shop

Categories

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License. If you wish to use our photo or text from this blog, please contact us via email anakjajan@gmail.com for permission and place link back to our blog.

Stat

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,041 other followers

%d bloggers like this: